Retourneren

Voldoet je product niet aan de verwachting? Dat kan uiteraard voorkomen en is geen enkel probleem. Wij zijn namelijk pas tevreden als jij dat ook bent!

Wij vinden het fijn als je laat weten waarom het product niet voldoet. Hopelijk kunnen wij hiermee onze producten in de toekomst nóg beter te maken.

Retourprocedure

Alle artikelen dienen ongedragen, onbeschadigd en indien redelijkerwijs met aangehechte labels teruggezonden te worden. Je kunt je aankopen binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling naar ons retourneren door het adreslabel duidelijk zichtbaar op het pakket te plakken.

Mits er aan bovenstaande spelregels wordt voldaan, zal het aankoopbedrag binnen vijf werkdagen nadat je pakket bij ons binnen is of nadat je hebt aangetoond het product te hebben verzonden, op het bij ons bekende rekeningnummer bijgeschreven worden.

Let op: de kosten voor het retourneren worden niet door ons vergoed.

Ruilen

Je aankopen kunnen gemakkelijk geruild worden door de te vervangen artikelen te retourneren en vervolgens een nieuwe bestelling te plaatsen op de website. Op deze manier ben je verzekerd dat het artikel nog voorradig is. Helaas kunnen wij bestellingen niet met elkaar verrekenen.

Stap 1 | Retourformulier invullen

  Stap 2 | Adreslabel afdrukken

  Klik hier om het adreslabel te downloaden. Plak dit op de doos en geef het pakket af bij het dichtstbijzijnde postkantoor.

  Retourkosten worden niet door ons vergoed.

  Belangrijk: bewaar het verzendbewijs totdat je een bevestigingsmail ontvangt van ons.

  Stap 3 | Gelukt!

  Wanneer het pakketje door ons in goede orde is ontvangen, ontvangt u hiervan bericht per mail.

  Het aankoopbedrag wordt binnen 5 werkdagen gestort op het bij ons bekende rekeningnummer.